top of page
vierkantwit.png
vierkantwit.png
vierkantwit.png
splashpink.png

CLUB

Foto Esther Iris - sledge.jpg

De IAMWOMAN Boutique training club is de Personal Training club voor vrouwen door vrouwen. De trainingen zijn van hoge kwaliteit en persoonlijk afgestemd op jouw lichaam en doelen, dit alles bieden wij met exclusiviteit, een luxueuze uitstraling en een persoonlijke service in een sfeervolle omgeving.

De personal training club voor vrouwen door vrouwen

vierkantwit.png
Foto lounge hoek.jpg
splashpink.png

De IAMWOMAN Boutique training club biedt een hoge mate van exclusiviteit doordat wij uitsluitend op afspraak werken met onze sporters. Dit maakt onze Boutique Training Club tijdens Personal Training uren geheel privé, er is op dit moment niemand anders in de Boutique Training Club aanwezig dan jijzelf met jouw persoonlijke trainer. Dit zorgt voor een persoonlijke, vertrouwde en gemoedelijke omgeving. Ook tijdens onze Semi Private Training uren zullen er maximaal 5 sporters trainen onder begeleiding van een personal trainer. Door kleine omvang van de groepjes houden wij de kwaliteit hoog en de sfeer persoonlijk.

Een hoge mate van exclusiviteit

vierkantwit.png
Foto plank Annette - Vivienne.jpg
splashpink.png

Alle personal trainsters binnen de IAMWOMAN Boutique training club zijn gecertificeerd en bieden trainingen van hoge kwaliteit, zij zetten zich echt voor de volle 100% voor jou in. Al onze personal trainers zijn voorzien van de beste kennis op het gebied van het trainen en begeleiden van vrouwen in alle fases van hun leven. Deze kennis hebben zij onder andere opgedaan  in  onze  eigen I AM WOMAN Academy waar wij dag in dag uit bezig zijn met het achterhalen van de beste wetenschappelijke informatie met betrekking tot het trainen en begeleiden van vrouwen. Daarnaast letten wij tijdens onze trainingen niet alleen op aspecten als trainingsleer en fysiologie maar ook op mentaal welzijn en motivatie. We pushen je door grenzen, en laten je versteld staan van hoe veel jij kunt. Zo zorgen wij dat jij je doelen zult behalen op een veilige en verantwoorde manier in een gemoedelijk sfeer.

hoge kwaliteit persoonlijke trainingen van gecertificeerde trainers 

_DBL3302.jpg

Bij de IAMWOMAN boutique training club hebben wij luxe en een persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Dit houdt in dat al onze abonnementen inclusief gebruik van lounge hoek zijn en er altijd onbeperkt handdoeken en drankjes aanwezig zijn voor jou. Dit zorgt ervoor dat jij niks anders mee hoeft te nemen naar de club dan jezelf en je intrinsieke motivatie.

Een luxe uitstraling en persoonlijke service

splashpink.png
Foto fly Laura - Vivienne.jpg

Bij IAMWOMAN kan elke vrouw terecht. Of je weer in shape wilt komen na je zangerschap, gezond oud wilt worden, je bekkenbodem spieren wil verstevigen, de beste versie van jezelf wilt worden, blijvend wilt afvallen in een gemoedelijke omgeving of gewoon wilt sporten onder persoonlijke begeleiding in een luxueuze en sfeervolle omgeving. De IAMWOMAN Boutique training club is er voor jou en al jouw vriendinnen.

De Persnonal Training club gespecialiseerd in het vrouwelijk lichaam en mentaal bewustzijn

splashpink.png
bottom of page