Aisha website photoshop.jpg
vierkantwit.png

IAM

Aisha

Mijn naam is Aisha Nina Bartels, oprichtster en personal trainer bij I AM WOMAN. Mijn passie voor sport en gezonde voeding begon anders dan bij veel andere personal trainers. Ik was namelijk niet altijd slank en met sporten bezig. Op mijn zevende besloot ik vegetariër te worden, een keuze die mij goed beviel. Toen ik in de puberteit kwam werd dit echter minder belangrijk en begon ik snel kilo's aan te komen. Meermaals probeerde ik de kilo's er van af te krijgen en heb dan ook elk dieet geprobeerd. Het lukte me echter niet om blijvend af te vallen. 

 

Toen ik eenmaal 20 jaar was besloot ik dat het niet langer zo kon. Op dat moment vond ik een nieuwe manier van leven en eten. Ik viel in het eerste half jaar zelf af door mijn voeding te veranderen en ben daarna onder begeleiding van een personal trainer mijn laatste kilo's kwijtgeraakt. Tijdens dit alles heb ik echt niet één keer honger gehad!

Ik besloot niet minder te gaan eten maar te veranderen wat ik at. En ja, ik kan zelfs nog koolhydraten eten! Eenmaal de kilo's kwijt voelde ik me zó goed, ik wist het zeker: ik ga anderen helpen dit gevoel ook te ervaren!

 

Veel opleidingen en ervaringen volgden. De afgelopen jaren heb ik geleerd dat elk persoon verschillend is als het gaat om trainen, maar ook als het gaat om voeding. Om die reden ben ik I AM WOMAN gestart. Iedereen is verschillend en voor een blijvend resultaat zal hier altijd op ingespeeld moeten worden.  Mijn allerbelangrijkste ervaring is dat ik weet hoe het is om te zwaar te zijn en vervolgens blijvend af vallen. Door deze ervaring kan ik me goed inleven in verschillende situaties die zich voor doen tijdens een transformatie en écht helpen doelen te behalen.  

Founder/ Personal Trainer

splashpink.png