top of page
gym

I AM WOMAN

TOGETHER

I AM WOMAN TOGETHER 
De nieuwe ladies only sportschool van Zeist!

Indien er genoeg interesse is wil "I AM WOMAN, Together" proberen om in het nieuwe jaar een ladies only sportschool te openen in Zeist! Een sportschool voor vrouwen door vrouwen, waar vrouwen in een relaxte sfeer kunnen werken aan hun fysieke gezondheid.

Deze pagina is bedoelt om een eerste inzicht te geven in deze plannen. Hieronder valt te lezen welke ideeën I AM WOMAN heeft bij het openen van deze club.  

Daarnaast is deze pagina bedoelt om te kijken hoeveel vrouwen interesse hebben in de komst van een hoogwaardige ladies only sportschool en bereid zouden zijn om daar in de toekomst te komen sporten.

Laten we met zijn allen de komst van deze nieuwe ladies only club: I AM WOMAN, Together mogelijk maken!
Wil jij ook sporten bij een ladies only sportschool in Zeist? Wil je op de hoogte gehouden worden van de vorderingen? En zou je in de toekomst bereid zijn om hier te komen sporten? Meld je dan aan via de onderstaande knop. Op deze manier zul je niks missen van de toekomstige informatie over de komst van deze club.  

Foto samen stoer.jpg

I AM WOMAN, Together
als onderdeel van
I AM WOMAN, Female Power

Het unieke talent en de inzet van vrouwen zijn onmisbaar bij het bouwen aan een duurzame, veilige wereld met welvaart en kansen voor iedereen. Om die reden proberen wij bij I AM WOMAN vrouwen zowel fysiek als mentaal sterker te maken. 

We willen het verschil maken voor ‘de vrouw van nu’ want wij geloven in ‘de vrouw van de toekomst’  die de noodzaak ziet om haar eigen welzijn op de eerste plaats te zetten. Haar geluk en balans in rust, ontspanning, voeding en beweging heeft gevonden en dit zonder moeite blijft nastreven. 

Deze visie streven wij nu al na in onze personal trainingstudio I AM WOMAN, Female Power. Maar, dit willen we voor nog veel meer vrouwen toegankelijk maken vandaar dat wij graag een ladies only sportschool willen openen in Zeist, met toegankelijkere prijzen. Zo kunnen nog meer vrouwen  gaan/blijven geloven en vertrouwen in hun eigen kracht. 

Spreek ons idee je aan? laat dan nu je email adres achter via de button hieronder. Dan blijf je op de hoogte van al onze vorderingen omtrent dit plan.

Het aanbod 

Zumba Dance Class
Jongen in de kunstklasse
Lege sportschool

Lounge hoek

Gezelligheid en een relaxte sfeer staan bij ons voorop, een lounge hoek in de nieuwe club kan dan ook niet ontbreken. Klets na het sporten nog even gezellig bij met andere leden. Of drink nog even een kopje koffie of thee. 

Toegankelijke prijzen

Omdat wij onze visie met meer vrouwen willen delen en willen dat meer vrouwen de mogelijkheid krijgen om zichzelf 'sterker' te maken. Hierdoor zullen de prijzen toegankelijk blijven. Er kan gedacht worden aan verschillende abbonnentsvormen met een maximum van 39,95 per maand voor een all-in onbeperkt abonnement

Foto lounge hoek.jpg
2-euro muntstuk
Gym apparatuur

Schrijf je nu in voor meer informatie! 
I AM WOMAN TOGETHER, de ladies only gym in Zeist

Bedankt voor je interesse!

Nadia van Dijk

Ik train nu al een jaar met veel plezier bij I AM WOMAN. Er heerst een fijne sfeer waardoor je niet snel bekeken voelt. De trainers zijn erg motiverend en beschikken over veel kennis. 

Fatima Tahiri

De TOGETHER lessen van I AM WOMAN, Female Power zijn echt top! Elke maandag kom ik samen met mijn vriendinnen en buurvrouw mee doen aan deze circuit training. Ik ga altijd met een voldaan gevoel naar huis, ondanks dat we aan het trainen zijn zit het uur altijd vol gezelligheid 

Chantal Bergsma

I AM WOMAN is de eerste sport club waar ik mij niet onzeker voel en schaam. Vroeger dacht ik altijd dat sporten niets voor mij was, maar sinds ik bij I AM WOMAN sport voel ik mij zelfverzekerder bij de oefeningen die ik doe en behaal ik resultaat. Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen maar hier ben ik sporten gewoon echt leuk gaan vinden.

Meld je nu aan en blijf op de hoogte!

Sluit je aan bij de I AM WOMAN community!

bottom of page