Ontmoet ons sponsorkind!


Say hello to a new member of the I AM WOMAN family!

Elke dag mogen wij vrouwen helpen om in een fijne en veilige omgeving doelen te behalen, dit is echter voor veel vrouwen en meisjes in de wereld niet weggelegd.. Het liefst zien wij dan ook dat geen enkel meisje op de wereld onderdrukt of misbruikt wordt en dat alle vrouwen en meisjes een veilig en onafhankelijk leven kunnen leiden. Hier om besloten wij om niet alleen onze toppers van vrouwen hier te helpen maar om top vrouwen over de hele wereld te helpen!

Via Plan Nederland sponseren wij een prachtig meisje genaamd Ly Thi uit Vietnam. Door deze sponsoring kan Ly Thi naar school en zal zij later zichzelf en haar kinderen kunnen onderhouden. Ook zien vrouwen door de ervaring van naar school gaan de belangen voor hun kinderen om naar school te gaan en zullen zij dit financieel ook kunnen veroorloven.

Omdat wij dit zo'n geweldige manier van steun vinden hebben wij besloten om elk jaar namens I AM WOMAN een extra meisje te steunen via Plan Nederland.

Let's go for women rights!!

#goeddoel #womensrights #girlsfirst #whoruntheworldgirls #womensworld

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square