top of page
Fitness

6 weeks
Summer ready Programme

👙

​☀️

​🍹

💪🏻

Ben jij een vrouw en wil je zelfverzekerder, fitter en energieker de zomer in? I AM WOMAN gaat je helpen.
 

Of je nu wilt afvallen, cm's wilt verliezen of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten wij gaan je helpen met ons persoonlijke en op maat gemaakte ready for summer programma.

In 6 weken stomen we jou zowel mentaal fysiek als mentaal klaar voor de zomer en zorgen we dat jouw persoonlijke doel wordt behaald. 

We gaan je leren dat je in principe alles kan eten en drinken en toch je doelen kunt behalen. Dat klinkt eigenlijk te mooi om waar te zijn hé? Toch is het mogelijk, met de juiste balans en zonder dure shakes, pillen of bijvoorbeeld koolhydraten te vermijden

Het 6 weekse programma start in april met een persoonlijk intakegesprek waarbij we uitgebreid jouw achtergrond, verwachtingen en doelen gaan bespreken. Tijdens de intake nemen we ook een aantal beginmetingen af om te kijken hoe je er op dat moment voor staat. Zo brengen we jouw gezondheid zo uitgebreid mogelijk in kaart. Op basis van die informatie wordt er een trainings- en voedingsplan gemaakt. 

Vervolgens zullen er 3 één op één trainingen worden ingepland met een personal trainer. Tijdens deze trainingen ga je aan de slag met jouw persoonlijke doelen en zal gelijk de voortgang worden gemeten en geëvalueerd. Daarnaast krijg je een op maat gemaakt voedingsplan mee voor thuis, kun je onbeperkt deelnemen aan onze small group trainingen en heb je 24/7 de mogelijkheid tot het stellen van vragen.

Dit geheel persoonlijke programma bieden wij aan voor slechts €395!
(RUIM €150 korting)  

Aanmelden kan nog tot 10 April. Maar let op er zijn slechts 10 plekken beschikbaar en VOL = VOL.

Wil je meer informatie of heb je vragen over het programma deze kun je stellen door te mailen naar hello@iamwoman.nl of te bellen naar 06-14438453

Ook besloten om deze zomer fit te starten? Meld je dan nu aan voor ons programma via de onderstaande button!

 

 

bottom of page